Professori Sami Vähämaa Liiketaloudellisen Aikakauskirjan päätoimittajaksi

Professori Sami Vähämaa Vaasan yliopistosta on valittu Liiketaloudellisen Aikakauskirjan (LTA) päätoimittajaksi. Liiketaloudellista Aikakauskirjaa on julkaistu vuodesta 1952.

Vähämaa on toiminut laskentatoimen ja rahoituksen professorina Vaasan yliopistossa vuodesta 2006 ja on tällä hetkellä laskentatoimen ja rahoituksen yksikön johtaja. Hän on myös Turun kauppakorkeakoulun dosentti sekä Research Fellow saksalaisessa Kiel Institute for the World Economy -tutkimuslaitoksessa.

Liiketaloudellinen Aikakauskirja on suomalainen taloustieteellinen aikakauslehti. Sitä julkaisee Suomen kauppakorkeakoulut ABS ry, joka on Suomen kaikkien yliopistotasoisten kauppatieteellisten yksiköiden yhteistyöelin. ABS aikoo kehittää Liiketaloudellista Aikakauskirjaa Vähämaan johdolla kansainvälisemmäksi ja nostaa entisestään lehden tieteellistä tasoa.

Lisätietoja:

Professori Sami Vähämaa, puh. 044 712 3066

Pääsihteeri Juuso Leivonen, puh 040 730 7236