Hanken & SSE lanseeraa MicroMBA-ohjelman koulutetuille turvapaikanhakijoille

Hanken & SSE Executive Education julkistaa uuden MicroMBA-ohjelman koulutetuille turvapaikanhakijoille yhdessä Hankenin ja Funzin kanssa.

Hanken & SSE Executive Education, Hanken Svenska handelshögskolan ja mobiilipalveluyritys Funzi julkistavat tänään, 11. helmikuuta 2016, uniikin ohjelman koulutettujen turvapaikanhakijoiden kotouttamiseksi ja integroimiseksi suomalaiseen liike-elämään.

Ohjelma koostuu neljästä lähiopetusmoduulista, jotka käsittelevät suomalaista ja eurooppalaista liike-elämää ja organisaatiokulttuuria, strategista johtamista, rahoitusta sekä myynti- ja palveluajattelua.

Ohjelmaan osallistuvat saavat myös käyttöönsä Funzin kehittämän mobiilin oppimispalvelun ja saavat osallistua Helsingin seudun kauppakamarin järjestämään nk. Entry Point Mentoring-ohjelmaan. Ohjelman lopussa osallistujat saavat harjoittelupaikan suomalaisessa yrityksessä.

– Aloitteella on selkeä molemminpuolinen hyöty sekä turvapaikanhakijoille että suomalaiselle elinkeinoelämälle yleensä. Ohjelman puitteissa tarjoamme koulutetuille turvapaikanhakijoille mahdollisuuden ottaa ensimmäiset askeleet työelämään. Samalla tarjoamme osallistuville yrityksille mahdollisuuden tarttua impulsseihin kansainvälisiltä markkinoilta, sanoo Sari Salojärvi, Hanken & SSE Executive Education toimitusjohtaja.

Hankenille, joka jo pitkään on kehittänyt yritysvastuuta ja kestävää kehitystä, aloite tuntuu luontevalta.

– Meillä on meneillään useita aloitteita, joiden tavoitteena on rakentaa pakolaisille perusta tulevaisuudelle Suomessa ja jotka samalla hyödyttävät koko yhteiskuntaa, kertoo rehtori Karen Spens, joka toivoo monen yrityksen osallistuvan tähän ainutlaatuiseen ohjelmaan.

Lisätietoja ohjelmasta: http://hsseexed.co/MicroMBA

Lisätietoja antaa:

Sari Salojärvi
Toimitusjohtaja, docentti
Hanken & SSE Executive Education
Sari.Salojarvi@hankensse.fi
+358 41 466 6064

Hanken & SSE Executive Education
Hanken & SSE Executive Education tarjoaa liikkeenjohdon valmennusta mailmanlaajuisesti pohjoismaiden ja Baltian SSE verkostonsa kautta. Hanken & SSE Executive Education on perustettu Helsingissä vuonna 2005 ja on kahden johtavan kauppakorkeakoulun, ruotsinkielisen kauppakorkeakoulun Hankenin sekä Tukholman kauppakorkeakoulun omistama yritys.

Hanken Svenska handelshögskolan
Hanken on johtava, kansainvälisesti akkreditoitu yliopisto, jolla on sadan vuoden kokemus taloustieteiden koulutuksesta ja tutkimuksesta. Arvostettu tutkimuksemme toimii kaiken koulutuksemme perustana. Hankenilla on tiivis yhteistyö elinkeinoelämän kanssa ja aktiivinen alumniverkosto, joka koostuu 13 000 alumnista yli 65 eri maassa. Helsingin ja Vaasan yksiköissämme kohtaat opiskelijoita koko maailmasta.

Funzi
Funzi on suomalainen yritys joka tuottaa mobiileja oppimispalveluja sekä tietopalveluja keskittyen kehittyviin markkinoihin. Funzin palvelut kehittävät uusia taitoja sekä antavat mahdollisuuden yhteiskehittelylle sekä yhteistyölle mobiilikäyttäjien ja asiantuntijoiden välillä.