Kauppakorkeakoulut selvittävät opiskelijoiden hyvinvointia tekstiviestikyselyllä

» Jatka lukemista

Kauppatieteellisen alan valintakoe 2.6.2020 järjestettiin onnistuneesti etäyhteyksillä

» Jatka lukemista

Kauppatieteisiin lisää aloituspaikkoja kevään opiskelijavalinnassa

» Jatka lukemista

Kauppatieteiden valintaperusteet vuodelle 2020 muuttuvat

Kauppatieteet laajentavat todistusvalintaa ja muuttavat valintakokeen kaksivaiheiseksi

» Jatka lukemista

Tutkimus: Yli puolet suomalaisista pitää nuorten talousosaamisen tasoa huonona

Yli puolet suomalaisista ajattelee, että nuorten talousosaaminen on huonolla tasolla. Nuorten talousosaamisen parantamisessa tulisi panostaa aihealueissa erityisesti oman talouden hallintaan sekä lainoihin ja velkoihin. Suomalaisten, varsinkin naisten, mielestä vastuu nuorten talousosaamisen parantamisessa on ensisijaisesti kodilla. Miehet näkevät, että koululla on yhtä suuri vastuu talouden opettamisessa. Tiedot ilmenevät tuoreesta kyselytutkimuksesta koskien suomalaisten mielipiteitä nuorten talousosaamisesta.

» Jatka lukemista

Turun yliopiston kauppakorkeakoululle kansainvälinen AACSB-akkreditointi

AACSB-akkreditointi on kansainvälisesti erittäin arvostettu tunnustus kauppatieteellisen koulutuksen ja tutkimuksen korkeasta laadusta. Turun kauppakorkeakoululle myönnettiin akkreditointi 25.4.2019. – Akkreditoinnin myötä nousemme nyt maailmanluokan kauppakorkeakoulujen joukkoon, mikä avaa uusia mahdollisuuksia erityisesti kansainvälisesti, iloitsee dekaani Markus Granlund.

» Jatka lukemista

ABS:n lausunto lukion opetussuunnitelman perusteisiin

Suomen kauppakorkeakoulut ry:n näkemyksen mukaan talousoppia tulee olla enemmän lukion ja myös ammattikoulujen sekä peruskoulun opetussuunnitelmissa.

» Jatka lukemista

KUTSU: Kauppatieteen uudet tuulet Tiedekulmassa 12.4 klo 16-18

Miten meille markkinoidaan sosiaalisessa mediassa? Miten tekoäly auttaa ennustamaan yritysten ostokäyttäytymistä? Miten työnantaja voi tukea isyyttä? Miten julkisen sektorin organisaatiot muuttuvat joustavammiksi ja kokeilevammiksi? Miten verkkokauppa voi olla kestävää, kun yli puolet ostoksista palautetaan? Mitä ruoan tuotanto ja maatalous voivat opettaa meille kestävämmästä taloudesta?

» Jatka lukemista

Kauppa- ja taloustieteet nousi Suomen vaikuttavimmaksi tieteenalaksi

» Jatka lukemista

Ylioppilastodistuksen pisteytyksestä kauppatieteissä

Vuoden 2020 valintakriteerit ja etenkin ylioppilastodistuksesta annettavat pisteet, ovat herättäneet vilkasta keskustelua. Yksi kritiikin aihe on ollut eri aineiden saamat pisteet ylioppilastodistuksen pisteytystaulukossa ja miksi jotain tiettyä ainetta, esim. yhteiskuntaoppia, ei ole otettu painotetuksi aineeksi kauppatieteellisellä alalla.

» Jatka lukemista